Menu Sluiten

Informatie over de startzondag 8 september

Zondag 8 september is er een gezamenlijke startzondag/buitendag van de PKN gemeenten Groesbeek en Heumen. De dienst staat onder leiding van Ds. Derk Blom en begint om 10 uur. “Als nieuw Leven in het Licht van Gods koninkrijk” is het thema. De gelijkenis over de werkers in de wijngaard staat als verhaal centraal. De bijeenkomst eindigt rond 13.00 uur.

We komen bijeen in of rond de kantine van de rijvereniging VMC, Lierseweg 4 in Malden. Let op: de manege is per auto alleen te bereiken via een zandweg (Lierseweg) vanaf de rijksweg N271. Komende vanaf Molenhoek, richting Nijmegen centrum/ziekenhuizen, sla je 100m na de winkel van AustriaSport rechtsaf de Lierseweg in.

Als het even kan komen we samen in de open lucht. Hou daar wat kleding betreft rekening mee. We kunnen ook terecht in de kantine, er is voldoende plaats voor iedereen.

In de traditie van Heumen is er tijdens de dienst een intermezzo waarin je uitgenodigd wordt deel te nemen aan een activiteit waarvan het resultaat deel gaat uitmaken van het vervolg van de dienst. We gaan schilderen, schrijven, muziek maken, een lied componeren, bloemschikken of maken een korte wandeling. Ook de jeugd en muziekgroep leveren een bijdrage. Na afloop lunchen we gezamenlijk. Neem hiervoor 2/3 belegde broodjes of boterhammen mee en lever die in bij binnenkomst. Neem ook een tros(je) druiven mee. We werken die ochtend tenslotte in de wijngaard. Voor koffie, thee en melk zorgen wij. Ook voor iets lekkers bij de koffie.

Wil je meewerken? Versieren, een taart of cake bakken of helpen bij de catering? Graag! Stuur een mailtje naar wimsmids@xs4all.nl, een appje kan ook naar 0653224997.